Contactlenzen

Draagt u liever geen bril? Dan kunnen contactlenzen uitkomst bieden. De meeste mensen kunnen deze zonder problemen dragen, maar dit geldt niet voor iedereen. FERD Zien & Horen beschikt over een uitgebreid en geavanceerd assortiment aan contactlenzen.

Het aanmeten van geschikte lenzen is een specialisme geworden dat voortdurend in ontwikkeling is. Onze contactlensspecialisten zijn volledig op de hoogte van de huidige mogelijkheden en volgen trainingen en opleidingen om die kennis actueel te houden. Zij kiezen voor u de juiste lenzen waardoor u een comfortabel en irritatieloos gebruik kunt ervaren.

Onderhoud
Aandacht besteden aan het onderhoud van uw lenzen is essentieel voor langdurig draag plezier. FERD Zien & Horen informeert u hier graag over. Verder ontvangt u van ons een starthoeveelheid bijpassende vloeistoffen, leren wij u hoe u hiermee om dient te gaan en ontvangt u regelmatig een oproep om uw ogen en lenzen te laten controleren. Dat is de service van FERD Zien & Horen waar u op kunt rekenen.