Terugblikken en vooruit kijken

24 jaar geleden ben ik, Ferd van de Ven, in Goirle als opticien begonnen. Inmiddels ben ik al een aantal jaar eigenaar van FERD Zien & Horen. Met ruime ervaring in de optiek blijven wij onszelf verdiepen en vernieuwen. Waar wij eerst alleen brillen en contactlenzen verkochten, zijn wij naar een modisch en paramedisch bedrijf gegroeid. Door deze groei hebben wij vertrouwen op een goede toekomst.

Ik had altijd al de wens om een eigen bedrijf te beginnen. Zodat ik het vak op mijn eigen manier uit kan oefenen. Ik ben in aanraking gekomen met het vak, omdat ik zelf bij een opticien een bril ging aanschaffen. We kwamen in gesprek en uiteindelijk kwam van het één het ander. Tot op de dag van vandaag is de optiek nog steeds uitdagend en afwisselend. Eveneens vind ik het een mooi en ambachtelijk vak, waarbij ik trots ben wanneer een klant uiteindelijk met een mooi product de deur uitstapt.

Onze missie en visie is; de beste oogzorg bieden, onze klant in de watten blijven leggen en uiteraard goed naar ze luisteren. Kortom, bij ons is de klant het absolute middelpunt en krijgt het beste advies voor de meest optimale en mooiste kijkoplossing. Dit kan met lenzen, een bril of oefeningen zijn. In sommige gevallen is een doorverwijzing naar een medisch specialist noodzakelijk. w

Doordat wij meerdere keren per jaar internationale beurzen bezoeken, werken wij altijd met de vooraanstaande montuurmerken, de beste brillenglazen en meest geavanceerde contactlenzen. Regelmatige nascholing houdt ons up-to-date wat betreft de nieuwste ontwikkelingen binnen de optiek. Met oog voor vakmanschap, diversiteit, flexibiliteit en schoonheid zetten wij ons altijd in voor onze klant. Met onze ervaring hopen wij nog lang te kunnen genieten en groeien in onze optiekzaak.

Ferd van de Ven
Oogprofessional