Brillenroof bij opticien in Goirle

Eindelijk was het zover; FERD Zien & Horen bleef 24 uur wakker! Op 25 en 26 oktober was onze optiekzaak 24 uur open voor elk jaar dat Ferd werkzaam is geweest in Goirle. Uitzinnige acties, adviezen van extra merkspecialisten én non-stop montuuraankopen. De 24-uurs marathon was een enorm succes! Een terugblik is dan wel op z’n plek!

De ‘nachtbrakers’ hebben goed hun best gedaan en op tijd de wekker gezet! Tevens viel onze brillencollectie uitstekend in de smaak. De designs gaven de mogelijkheid om de brildragers zelfs nog om 03.00 uur ’s-nachts te laten stralen. Dit zou overigens ook mede door de bizarre 60% montuurkorting op de gehele collectie correctiemonturen kunnen komen. Dankzij zijn vrije dag en 3 wekkers bleef Sander Verster de gehele 24-uurs marathon klaarwakker en won 24 maanden gratis lenzen! Ook Maxime van de Plas was een geluksvogel en won een gratis bed!

Het was een feestelijk Goirles jubileum. Non-stop sfeermuziek van DJ JUZZ, hapjes en drankjes van Commanderie Event Catering, hamburgers van BBQ Keurslager van Hest, heerlijke taart van Govert van Nunen - Patisserie & Chocolaterie en de culinaire wijn- en kaasproeverij van Kaas & Meer waren de perfecte toevoeging aan onze marathon. Armanda Hesta stond voor iedereen klaar om beauty- en stijladvies te geven. Ook stond onze audicien Marc in samenwerking met HoorPartners voor u klaar, inclusief aantrekkelijke kortingen op een High End hoortoestel én gehoorbescherming. En last but not least, hadden wij speciaal voor de coolste kids glittertattoos van Clown Snoepy Entertainment!

Nu wij onze slaap weer ingehaald hebben, staan wij, zoals u van ons gewend bent, weer graag voor u klaar. Kom eens langs in onze winkel, nu uiteraard tijdens onze gebruikelijke openingstijden! Ferd van de Ven 


Oogprofessional