Benut ook dit jaar uw zorgvergoeding!

Langzaam maar zeker loopt het jaar weer op zijn einde. Heeft u al gedacht aan het benutten van uw zorgvergoeding? In veel gevallen vergoedt uw zorgverzekeraar een gedeelte van uw bril of lenzen. Kom langs in onze winkel en check snel of u nog kunt profiteren van uw zorgvergoeding!

Bent u toe aan een nieuwe look? Wij hebben ook dit jaar weer de nieuwste en mooiste monturen voor u ingekocht. Bij FERD Zien & Horen houden we een oogje op de laatste trends. Als u langskomt voor een nieuwe bril kijken wij bijvoorbeeld naar de vorm van uw gezicht, uw huidtype en uw haarkleur. Zomaar wat extra dingen waar wij op letten zodat we u het perfecte montuur kunnen adviseren. Komt u voor nieuwe lenzen? Vraag eens naar onze contact-lensspecialist, deze kan u alles vertellen over de juiste lens voor uw oog.

Een nieuwe bril is niet alleen leuk om uit te zoeken, het is ook belangrijk dat u regelmatig controleert of uw brilsterkte nog overeenkomt met de sterkte van uw ogen. Het kan zomaar zijn dat uw sterkte is veranderd sinds de laatste keer dat u uw ogen heeft laten testen. Wanneer u bij ons langskomt voor een oogcontrole kijken wij niet alleen naar uw gezichtsscherpte, maar testen wij uw gehele ooggezondheid. Mocht uit onze resultaten blijken dat u minder bent gaan zien of dat een ander optisch hulpmiddel meer geschikt is voor u, dan adviseren wij u graag.

Bij FERD Zien & Horen hebben we contracten met de meeste zorgverzekeraars. Wilt u weten of u dit jaar nog gebruik kunt maken van uw zorgvergoeding? Kom dan in de aankomende maanden gerust eens langs in onze winkel. Wij kijken dan, samen met u, naar de mogelijkheden. Wij declareren uw vergoeding dan rechtstreeks voor u en brengen de kosten direct in mindering op uw aankoopbedrag.

Ferd van de Ven
Oogprofessional