FERD Zien & Horen , uw multifocaal specialist

Met jarenlange ervaring op het gebied van oog- en oorzorg is FERD Zien & Horen een begrip in regio Goirle geworden. U bent vast wel eens in onze winkel geweest! U kunt bij ons altijd rekenen op optimale service, deskundigheid en betrouwbaarheid. Onze jarenlange ervaring in het vak maakt ons de expert op het gebied van multifocaal zicht. Zo weten wij in onze winkel altijd een passende oplossing te vinden voor uw multifocaal probleem. Wist u dat er tegenwoordig tal van opties zijn om multifocaal scherp en comfortabel te kunnen zien?

Een multifocale bril biedt u zicht op alle afstanden, van dichtbij tot veraf. De glazen bevatten verschillende kijkzones, welke vloeiend in elkaar overlopen. Zo kunt u zonder problemen omschakelen van het kijken van dichtbij naar veraf en andersom. In de loop der jaren zijn de glazen doorontwikkeld en wordt scherp zien op verschillende afstanden steeds comfortabeler.

Natuurlijk kunnen ook lenzendragers het comfort van multifocaal zicht ervaren. Met de huidige generatie multifocale contactlenzen kunt u nu op alle afstanden scherp zien zonder verlies van comfort. Er zijn verschillende voordelen aan het dragen van multifocale lenzen. U hoeft bijvoorbeeld geen bril meer te dragen, wat voor meer draagcomfort zorgt. Multifocale lenzen wennen bovendien erg snel. Deze lenzen zijn in veel gevallen ook geschikt voor mensen die al eens, zonder succes, contactlenzen hebben gedragen.

Bij het aanmeten van een multifocale bril of contactlenzen kijken wij natuurlijk naast uw sterkte ook naar de manier waarop u kijkt. Welk oog is dominant? Bent u links- of rechtshandig? Draait u uw hoofd of bewegen vooral uw ogen wanneer u een bepaalde kant op kijkt? Zomaar wat extra kenmerken waar FERD Zien & Horen op let, om u het beste advies te geven. Kom eens langs in onze winkel!

Ferd van de Ven
Oogprofessional