Signia Silk

Signia Silk: onzichtbaar en direct klaar voor gebruik

U bent op zoek naar onzichtbare hoortoestellen? Wij kunnen u helpen! Eén van 's werelds kleinste hoortoestellen, de nieuwe Signia Silk™, is onzichtbaar in het oor verborgen, voor complete discretie. Ondanks het kleine formaat levert Silk een uitstekende luisterervaring, waarbij klinisch bewezen is dat het de luisterinspanning vermindert.

U kunt de Silk na de eerste afspraak direct meenemen naar huis om uit te proberen. In tegenstelling tot conventionele hoortoestellen die in de gehoorgang zitten, hoeft Silk niet op maat gemaakt te worden. Dankzij de siliconen sleeve kan onze audicien de hoortoestellen ter plekke aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

De nieuwe Silk hoortoestellen zitten boordevol geavanceerde functies die garant staan voor uitmuntende geluidskwaliteit. De revolutionaire binaurale OneMic-directionaliteit versterkt de natuurlijke richtingsgevoeligheid van het oor en filtert tegelijkertijd storende geluiden achter u weg. Dankzij de draadloze functionaliteit kunt u audio rechtstreeks naar uw oren streamen en profiteert u van een groot aantal accessoires zoals handige apps en afstandsbedieningen

Maak een afspraak met onze audicien en ervaar zelf wat Silk voor u kan betekenen.