Signia Cellion

Geen gedoe meer met batterijen dankzij de Cellion hoortoestellen van Signia 

De oplaadbare lithium-ion-accu van de Signia Cellion maakt gebruik van handige, contactloze, inductieve laadtechnologie. Dus geen gedoe met het wisselen van batterijen meer. Plaats uw Cellion-hoortoestellen gewoon in de oplader en de slimme elektronica doet de rest!

Wanneer u de hoortoestellen uit de oplader haalt, schakelen deze automatisch weer in. En ze blijven het doen! Dit zijn de enige hoortoestellen met onbeperkte streaming die bij normaal gebruik tot wel twee dagen meegaan zonder opladen. En zo nodig volstaat een half uur bijladen voor zeven uur gebruikstijd.

Geniet van de geluiden van het leven.

Een kamer vol visite, een drukke winkelstraat of een vol terras - een gesprek voeren bij veel omgevingsgeluid vergt concentratie en inspanning. Het is vermoeiend om in deze situaties iemand goed te verstaan, ook voor mensen met een normaal gehoor.

Cellion kan deze uitdagingen aan. De geavanceerde SpeechMaster-functie houdt voortdurend in de gaten waar u naar luistert. Er wordt automatisch op de gesprekspartner gefocust, terwijl ongewenste stemmen en achtergrondgeluid worden onderdrukt. Wat u wilt horen, is dus het duidelijkst hoorbaar. Hierdoor kan het horen met Cellion zelfs minder inspannend zijn dan normaal horen. De hele dag door. In elke situatie.

Wilt u meer weten over dit hoortoestel? Maak dan een afspraak met onze audicien.