Signia Pure 13 BT

Makkelijker horen dankzij Bluetooth

De nieuwe Signia Pure 13 BT is het eerste hoortoestel ter wereld dat horen makkelijker maakt dankzij het gebruik van Bluetooth. Zo concentreren de hoortoestellen zich in rumoerige omgevingen niet alleen op de spraak van de gesprekspartner, maar laten ze ook alledaagse omgevingsgeluiden toe. Op die manier biedt de nieuwe Pure 13 BT moeiteloos horen voor hoortoesteldragers die onderweg zijn.

Deze hoortoestellen passen hun instellingen aan op basis van de bewegingsgegevens van uw iPhone. Op deze manier is optimaal horen ook in beweging mogelijk. Daarnaast maken ze net als bij een fitness-tracker uw eigen geluidsprofiel aan dat gebaseerd is op uw dagelijkse luistersituaties. Op deze manier wordt uw gehoor minimaal belast.

Stream audio vanaf uw televisie of muziek en telefoongesprekken rechtstreeks vanuit uw smartphone naar uw hoortoestel voor maximaal comfort.

Raak zo snel mogelijk gewend aan uw nieuwe hoortoestellen.

Persoonlijke zorg, overal: installeer de myHearing App, deze app biedt u alle handvatten die u nodig heeft om relaxt te kunnen horen. U kunt speciale hooroefeningen volgen, de handleiding van uw hoortoestel raadplegen, of contact zoeken met uw audicien, overal waar u wilt.

Onze audicien helpt u graag! Maak een afspraak om te ontdekken welk toestel het beste bij u past.