Het jaar van FERD Zien & Horen

In het afgelopen jaar is er weer veel veranderd binnen de optiekbranche. Oogmeetapparatuur is
steeds efficiënter in gebruik en trends op het gebied van glazen, stijl en monturen blijven zich doorontwikkelen. Ook FERD Zien & Horen heeft zich verder ontwikkeld!

In het afgelopen jaar hebben wij u vast wel eens mogen helpen in onze winkel. Bij FERD Zien & Horen beschikken wij over de nieuwste apparatuur op het gebied van oogmetingen en –onderzoek. De oogmetingen worden bij ons altijd door gekwalificeerde medewerkers verricht met behulp van geavanceerde apparatuur. Er is in de winkel een compleet oog-zorgcentrum ontwikkeld om u de beste service te kunnen leveren.

Bent u ook langsgekomen tijdens onze KidsClub dagen in september? Als grootste kinder-brillenspecialist in de regio bent u bij ons altijd aan het juiste adres voor een leuke kinderbril. Tijdens deze dagen is ook de winnares van de KidsClub Fotowedstrijd bekendgemaakt. In 2019 zal de knappe Jade het gezicht zijn van onze KidsClub en schitteren in de winkel! Het Fashion Weekend was ook dit jaar een groot succes. Tijdens dit weekend konden onze klanten extra veel monturen van modemerken Theo en J.F. Rey bekijken. Wij hebben dan ook veel klanten een mooie nieuwe bril kunnen adviseren.

U kunt in de laatste weken van 2018 alvast de nieuwste brillentrends bij ons bewonderen. Wij hebben weer de mooiste monturen voor u ingekocht. U ontvangt van 27 december 2018 t/m 19 januari 2019 een heel montuur voor de halve prijs op een groot aantal monturen tijdens onze sale! Combineert u dat dit jaar nog met de aanschaf van nieuwe glazen, dan heeft u in de meeste gevallen nog recht op zorgvergoeding. Wij hebben contracten met de meeste zorgverzekeraars en brengen uw vergoeding direct in mindering op uw aankoopbedrag. Zo gaat u stralend het jaar uit. FERD Zien & Horen wenst u een voorspoedig 2019!

Ferd van de Ven
Oogprofessional